Hospitalenhed Midt, Vaccination


Personoplysninger

Jansen, Erik
210958-2095

Journalnotat

Erik Jansen er direktør for et stort firma. Firmaet går vældig godt og har skabt arbejde for mange mennesker i jeres by. Erik har røget og har en grim lungesygdom og har lige nu svært ved at passe firmaet og holde virskomheden kørende. Mange mennesker er afhængig af de penge, de tjener på Jansens fabrik. Andre i firmaet, specielt en partner i Polen, vil lukke fabrikken og flytte den til udlandet. Erik tør ikke tage turen til Polen og få spørgsmålet afklaret, før han er vaccineret.


Personoplysninger

Larsen, Lise
060680-4828

Journalnotat

Lise Larsen er 40 år gammel. Hun arbejder i en større dansk virksomhed, er gift og har to drenge på 12 og 15. Den ældste skal konfirmeres til foråret.
I sin fritid er hun træner i den lokale badmintonklub især for børn og unge. Hun er dog ikke så populær, fordi hun skælder meget ud og kan svinge fra sød og rar til vred på få minutter.
Lise har sin gamle mor boende på et plejehjem, og hendes gamle mor har ikke haft besøg i måneder og er meget ensom.  Lise tør ikke besøge hende, før hun er vaccineret.


Personoplysninger

Albajal, Issam
060680-4827

Journalnotat

Issam Albajal er flygtet fra Syrien, hvor han blev såret i krigen. Hans kone omkom under flugten, så nu er han alene far med 3 børn.
Han har været chauffør i 8 af de 10 år, han har arbejdet i Danmark, men er lige nu arbejdsløs. Issam en god og livsglad far, men på grund af hans handicap fra krigen tør han ikke arbejde, da han der besøgte kunder over hele landet og dermed udsatte sig selv og sin familie for smitte. Han har isoleret sig og vil ikke arbejde, før han er vaccineret.


Personoplysninger

Mortensen, Bolette
110196-7824

Journalnotat:

Bolette Mortensen er 22 år og nyuddannet sygeplejerske på det lokale sygehus. Hun er frisk og meget aktiv. Hun skal i foråret løbe en marathon og træner en del. Hun arbejder på Corona afdelingen på det sygehyset, hvor hun dagligt passer nogle af de mest syge patienter på intensivafdelingen.


Personoplysninger

Hallander, Helge
030461-2311

Journalnotat:

Hallander er træner for det danske fordboldlandshold. På vej mod den næste kvalifikation er Hallander en meget vigtig person, da han skal sikre, at holdet præsterer. Mange mener, at netop hans indsats har gjort, at fodboldlandsholdet måske kan komme med til VM i fodbold.
Han er udsat, hvis han bliver ramt af Corona, da han i forvejen har en lungesygdom. Hallander er 59 år, er skilt og har to voksne børn.?


Personoplysninger

Langebjerg, Merete
170992-2916

Journalnotat:

Merete Langebjerg er 28 år gammel. Har en hjerte- og en muskelsygdom, så hun har det dårligt og kan ikke arbejde. Hovedet fejler ikke noget, og hun kommer meget i en klub især med andre unge, der er ensomme og har det svært. Alle kan dog godt lide Merete, fordi hun altid er i godt humør og altid er parat til at lytte.